Reserveer direct en ontvang:
Dream Hotel Amsterdam
Onze website Andere boekingssites
Altijd de laagste prijs
Gratis late check-out tot 12:00
Betaal Online (b.v. iDeal)
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Dream Hotel Amsterdam

Dream Hotel Amsterdam is een luxe boetiekhotel in het centrum van Amsterdam, net om de hoek van de Herengracht en de Keizersgracht. Het hotel combineert haar geweldige locatie met vele faciliteiten van hoge kwaliteit om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vele bezienswaardigheden zoals het Rembrandtplein, de Heineken Brouwerij, Van Gogh Museum, Rijksmuseum, het Anne Frank Huis bevinden zich op loopafstand van het hotel.

Het hotel is gevestigd in een 17e-eeuws monumentaal pand binnen het beschermde stadslandschap en ook in de kernzone van het UNESCO-werelderfgoed. Alle kamers zijn uitgerust met een geweldig bed om lekker weg te dromen. Onze kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals een Smart TV, een badkamer met een eigen regendouche en toilet, supersnelle Wifi en douche- en lichaamsproducten van The Spa Collection zijn inbegrepen. 

Bovendien hebben we een 24/7 receptie met het meest vriendelijke personeel van Amsterdam, die altijd klaar staan ​​om u met een glimlach te ontvangen!

 

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem contact met ons op